هر سوالی داری از من بپرس و مشاوره رایگان بگیر…

درمان ریزش موی عصبی

درمان ریزش موی عصبی با روش های مختلفی امکان پذیر است. درصد زیادی از افراد با مشکل ریزش موی ناشی از اختلالات عصبی مواجه هستند.

چرا افراد عصبی با مشکل ریزش مو مواجه هستند ؟

در بررسی دلایل ریزش مو مشاهده نموده که اختلالات و تنش های عصبی ، نقش مهمی در بروز این مشکل دارند. هنگامی که فرد دچار مشکلات اضطراب و ناراحتی است ، رشد موهای او با اختلال مواجه می شود. در چنین شرایطی ، موهای فرد در حالت استراحت رفته و برای مدتی بدون رشد و تغییر می ماند.

این مسئله سبب شده است که شما بعد از پشت سر گذاشتن یک دوره ی ناراحت کننده و نگران کننده با مشکل ریزش مو روبرو شوید. در اکثر اوقات پس از گذشت مدت زمانی و بازگشت فرد به دوره آرام و دور از تنش ، رشد موها آغاز شده و نواحی خالی سر پر می شوند. اما در برخی از افراد ، رشد مجدد موها انجام نشده و فرد از کم مویی خود به شدت رنج می برد. کاشت مو در به روزترین کلینیک کاشت مو ، می تواند این مشکل را به صورت همیشگی حل کند.

درمان ریزش موی عصبی

تأثیر استرس و ناراحتی در ریزش مو

قبل از بررسی چگونگی درمان ریزش موی عصبی باید علت ریزش موی عصبی را بدانید. زمانی که فرد استرس داشته و ناراحت است ، هورمون های ویژه ای به منظور کاهش اضطراب در خون ترشح گردیده که این هورمون ها تغییرات خاصی را در بدن ایجاد می کنند.

این هورمون ها شرایط بدن را برای تحمل اضطراب و ناراحتی بهتر می کنند. در اصطلاح بدن در حالتی است که به آن وضعیت گریز یا ستیز می گویند. این هورمون ها بر بخش های مختلفی از بدن اثر می گذارند.

ترشح این هورمون موجب ایجاد تغییراتی در ترشح سایر هورمون ها می شود. بنابراین رشد و استحکام موها تحت الشعاع این هورمون ها قرار گرفته و با مشکل ریزش مواجه می شوند.

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش SUT با کارشناسان ما در ارتباط باشید

علائم ریزش موی ناشی از اختلالات عصبی

قبل از درمان ریزش موی عصبی باید اطمینان حاصل کنیم که علت ریزش موی ما ، اختلالات عصبی است. لذا باید با نشانه های ریزش موی ناشی از اختلالات عصبی آشنا شویم.

نکته مهم در این رابطه این است که زمانی که فرد به دلیل مشکلات عصبی و تنش زا با مشکل ریزش مو مواجه می شود خود ، این مسئله را متوجه شده و می داند که ریزش موی او به دلیل مشکلات مربوط به حالت روحی او است.

اما به طور کلی علائم ریزش موی ناشی از اختلالات عصبی شامل یکدست نبودن ریزش در تمامی بخش های سر ، سکه ای بودن ریزش مو و … است. پزشک با معالجه ی فرد و دریافت شرح حالی از وی ، می تواند علت دقیق ریزش موی فرد را مشخص کند.

اغلب کسانی که به دنبال درمان ریزش موی عصبی خود هستند ، عنوان می کنند که از زمانی که با مشکلاتی مثل طلاق ، مرگ عزیزان ، استرس ناشی از کنکور ، استرس ناشی از ابتلا به برخی از بیماری ها و … مواجه شدند ، موهای آنها شروع به ریختن کرده است.

این مسئله دیگر نیازی به بررسی دقیقی ندارد و خود فرد به خوبی متوجه شده که مشکل ریزش موی او چیست. درصد زیادی از افراد به ویژه خانم ها ، پس از مدتی به طور طبیعی رشد مجدد موهای خود را تجربه می کنند. اما برخی از آقایان دیگر از رشد مجدد موها برخوردار نشده و باید برای درمان خود به بهترین کلینیک کاشت مو مردان در تهران مراجعه کنند. البته علاوه بر کاشت مو ، روش های دیگری برای درمان این مشکل وجود دارد. اما نتیجه بخش ترین روش ، کاشت مو است.

درمان ریزش موی عصبی چگونه است ؟

افرادی که به هر دلیلی با این مشکل مواجه شده اند نگران نباشند ، زیرا روش های درمانی جدید و نتیجه بخشی برای رفع این مشکل ارائه شده است. اغلب افرادی که ناراحتی اعصاب دارند ، از موهایی شکننده و بسیار خشک برخوردار می باشند. به مرور زمان موهای شکننده و خشک ریزش کرده و فرد را با کچلی و کم مویی مواجه می کنند.

افرادی که به این مشکل دچار شده باید به پزشک متخصص مراجعه نموده و مشکل خود را با یک پزشک متخصص مغز و اعصاب یا روانشناس در میان بگذارند. زیرا در درجه اول باید مشکل ناراحتی اعصاب و افسردگی یا اضطراب فرد رفع شود. پس از آن به دنبال روش های درمان کم مویی و ریزش مو بود.

اگر مشکلات عصبی و افسردگی و سایر اختلالات عصبی فرد حل نشود ، درمان ریزش موی عصبی فرد با استفاده از دارو و کاشت مو و … بی فایده خواهد بود. زیرا فرد مجدداً با مشکل ریزش مو مواجه می شود و درمان بی اثر است.

ورزش ، حضور در محیط های سرگرم کننده و شادی بخش ، غلبه بر حس استرس و اضطراب ، شرکت در جلسات مشاوره با روانشناس ، مصرف داروهای اعصاب تحت نظر پزشک و .. از روش های رفع این مشکل است. فرد پس از رفع مشکل عصبی خود ، در صورت ادامه داشتن مشکل ریزش مو و کم مویی می تواند به کلینیک کاشت مو مراجعه نموده و برای کاشت اقدام کند.

درمان ریزش موی عصبی

چندین سؤال رایج درباره درمان ریزش موی عصبی

 

آیا ریزش موی ناشی از استرس قابل بازگشت است ؟ همانگونه که اشاره نمودیم در اغلب مواقع این مشکل پس از گذشت مدت زمانی و بازگشت فرد به شرایط عادی از نظر روحی و روانی ، رفع می شود. اما در مواردی مشاهده شده است که فرد دیگر شانس رشد مجدد موهای از دست رفته را نخواهد داشت.

ممکن است ریزش مو به دلیل مصرف داروهای اعصاب باشد ؟ بله. برخی از داروهای اعصاب دارای عوارضی می باشند که یکی از آنها ریزش مو است. در این ارتباط باید با پزشکی که داروی شما را تجویز نموده است مشورت نمایید تا در صورت امکان داروی شما را تعویض کند.

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش ترکیبی با کارشناسان ما در ارتباط باشید

بهترین روش درمان مشکل ریزش مو ناشی از استرس و افسردگی چیست ؟ بهتر است از تمامی راهکارهایی که به حل مشکل استرس و افسردگی شما کمک می کنند ، استفاده نمایید. در کنار این روش ها برای درمان ریزش موی عصبی خود به متخصص پوست و مو مراجعه کنید.

مقالات پیشنهادی

مقایسه کاشت مو و مزوتراپی

دلیل چربی سر بعد از کاشت مو

مقایسه کاشت مو و کلاه گیس

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مجهزترین کلینیک کاشت مو - سی آی پی - CIP