کاشت مو یکی از روش های درمانی برای ریزش مو و طاسی است که با برداشت مو از بانک مو (نواحی پرپشت و ضخیم) و پیوند زدن در ناحیه طاس رشد مو را در این نواحی بازیابی می کند. در روند کاشت مو هرچه بانک مو مراجعه کننده قوی تر باشد و موهای ضخیم تر و پرپشت در این نواحی وجود داشته باشد، کاشت مو موفق تر خواهد بود. با این وجود آیا کسانی که بانک مو مناسبی ندارند نمی توانند کاشت مو را با بانک مو ضعیف انجام دهند؟ آیا کاشت مو با بانک مو ضعیف امکان پذیر نخواهد بود؟
کاشت مو چگونه انجام می شود؟
زیبایی از دغدغه های مهم افراد است. نقش موها را نیز نمی توان بر زیبایی چهره نادیده گرفت.
افرادی که با مشکلات ناشی از ریزش مو درگیر هستند، روش های درمانی مختلفی را برای بازیابی رشد موهای خود انجام می دهند تا دوباره موهایی پرپشت داشته باشند.
کاشت مو یکی از روش های موفق و دائمی برای درمان ریزش مو و طاسی است. در فرآیند کاشت مو بسته به شرایط فردی از روش های مختلف برای انجام کاشت مو استفاده می شود.
روش های مختلف کاشت مو فولیکول های مو را از نواحی پرپشت در سر یا بانک مو برداشت می کنند و در ناحیه گیرنده پیوند می زنند.
در روش های مختلف کاشت مو اغلب فولیکول های مو از بانک مو در ناحیه پشت سر و کناره های سر برداشت می شود زیرا فولیکول های مو در این نواحی در برابر ریزش مقاوم هستند. باید برای انجام کاشت مو به طور میانگین 4500 فولیکول مو در یک جلسه برداشت شود.
وضعیت بانک مو مراجعه کننده که قوی است یا ضعیف قبل از انجام کاشت مو توسط پزشک مشخص می شود.
حتی اگر در نواحی موهای زیادی وجود نداشته باشد و بانک مو بیمار ضعیف باشد باز هم امیدی وجود دارد که بتوانید روش های کاشت مو با بانک مو ضعیف را امتحان کنید.
درنتیجه با وجود بانک مو ضعیف هم می توانید برای انجام کاشت مو اقدام نمایید.
روش های کاشت مو با بانک مو ضعیف
شاید در گذشته بدون وجود بانک مو قوی فرآیند کاشت مو امکان پذیر نبود. اما خوشبختانه امروزه روش های مختلفی برای کاشت مو با بانک مو ضعیف وجود دارد.
کاشت مو به روش BHT
روش کاشت مو BHT یکی از روش های کاشت مو است که به افرادی که بانک مو ضعیفی دارند، توصیه می شود.
این روش کاشت مو روشی جدید است که طرفداران زیادی دارد و بهترین روش برای افرادی است که بانک مو ضعیفی دارند.
در این روش کاشت مو از موهای سایر نقاط بدن برای کاشت مو استفاده می شود. بنابراین اگر موهای شما در نواحی پشت سر و کناره ها نیز ریزش داشته باشند می توان با استفاده از موهای سایر نقاط بدن در منطقه مورد نظر تراکم موردنیاز را ایجاد کرد.
این روش با نام پیوند موی بدن به سر نیز شناخته می شود (Body Hair Trans).
در این روش هم از بانک مو سر و هم از موها در سایر نقاط بدن فولیکول های مورد نیاز برداشت می شود. بدین منظور از موها در نقاط مختلف بدن مانند ریش، قفسه سینه، ران، تنه یا سایر نقاط بدن استفاده می شود.
برای انجام کاشت مو به روش BHT باید توجه شود که به دلیل تفاوت های موجود میان مو بدن و مو سر کاشت مو کمی چالش برانگیز است. برای موفقیت این روش های گرافت های مؤثری از بدن برداشت شود.
در روش BHT چیزی در حدود 600-500 گرافت از ناحیه بدن یا حتی 1500 گرافت از ناحیه ریش می تواند برداشت شود.
اگر بانک مو به قدری ضعیف باشد که نتوان گرافت های مورد نیاز را برداشت نمود کاشت مو امکان پذیر نخواهد بود.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش SUT BHT با کارشناسان ما در ارتباط باشید
کاشت مو به روش ترکیبی
یکی از روش های دیگر که برای افرادی که بانک مو ضعیفی دارند توصیه می شود، کاشت مو به روش ترکیبی است.
این روش ترکیبی از کاشت مو به روش FUT و کاشت مو به روش FIT است که با بهره گیری از مزایای هر دو روش نتایج بهتر و تراکم بالاتری ایجاد می کند.
هنگامی که بانک مو مراجعه کننده ضعیف باشد نمی توان از روش کاشت مو FIT به تنهایی استفاده نمود. زیرا گرافت های محدودی برداشت می شود و برای تأمین گرافت ها بهتر است از روش ترکیبی انجام شود.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش ترکیبی با کارشناسان ما در ارتباط باشید
کاشت مو به روش سوپر ترکیبی
در روش سوپر ترکیبی برای تأمین فولیکول های مورد نیاز در کنار روش های کاشت مو FIT و FUT از روش کاشت مو BHT نیز استفاده می شود تا تراکم مورد نیاز ایجاد شود. در این روش 5000 گرافت به راحتی تأمین می شود.
کاشت مو به روش FCI
روش کاشت مو FCI یکی از روش های نوین کاشت مو است، که برای افرادی که بانک مو ضعیفی دارند یا موهایی نازک و ضعیف دارند مناسب است.
در این روش برخلاف روش های رایج کاشت مو فولیکول های برداشت شده در آزمایشگاه در شرایط مطلوب رشد می کنند و زمانی که به زایش رسیدند در ناحیه گیرنده کاشته می شوند.
برای انجام کاشت مو به روش FCI فولیکول های زیادی مورد نیاز نخواهد بود. زیرا در این روش از زایش سلول های موجود برای ایجاد سلول های کافی برای رشد فولیکول های جدید استفاده می شود.
در این روش فولیکول های تقویت و تکثیر شده در ناحیه گیرنده کاشته می شوند، درنتیجه برای کسانی که بانک مو ضعیفی دارند مناسب است.
کاشت مو به روش HRT
روش HRT یکی از روش های ترمیمی مو است که برای رفع نواقص انجام می شود.
برخلاف روش های دیگر کاشت مو، در این روش پیوند مو انجام نمی شود و نتایج آن مصنوعی و موقت است.
موهایی که با این روش در نواحی طاس ایجاد می شوند دارای بافت زنده نیستند و با گذشت زمان رشد نمی کنند.
این روش برای افرادی که بانک مو مناسبی برای تأمین فولیکول های مو موردنیاز برای پیوند ندارند، کاربرد زیادی دارد.
در این روش گرافتی از فیبرهای مصنوعی که مشابه موی طبیعی و هماهنگ با موهای سر است با چسب های طبیعی به قسمت گیرنده چسبانده می شود.
پس از اسکن دیجیتال و تعیین رنگ، جنس و حالت موی مراجعه کننده گرافت مصنوعی با تراکم موردنظر ساخته می شود تا با موهای شخص مطابقت کامل داشته باشد. در این روش محدودیتی برای تعداد گرافت وجود ندارد.
عمر مفید روش ترمیمی HRT یک الی دو سال است و زیباجو مجدداً باید برای ترمیم مراجعه کند.
برای افرادی که بیشتر موهای خود را از دست داده اند و بانک مو مناسبی برای هیچ یک از روش های کاشت مو را ندارند شاید تنها راه باقی مانده روش ترمیمی HRT باشد.
کلام پایانی
همانطور که گفته شد افرادی موهای زیادی را از دست داده اند و بانک مو ضعیفی دارند نیز می توانند کاشت مو را انجام دهند و نگران نباشند.
اما برای انجام روش های کاشت مو با بانک مو ضعیف مانند روش های BHT، ترکیبی و سوپر ترکیبی و FCI باید امکان برداشت حداقلی از بانک مو وجود داشته باشد.
اگر امکان هیچ گونه برداشتی از ناحیه بانک مو وجود نداشته باشد تنها گزینه باقی مانده برای شما روش ترمیمی HRT خواهد بود.
همچنین برای روش های کاشت مو با بانک مو ضعیف باید تخصص و مهارت کافی وجود داشته باشد تا نتایج رضایت بخش ایجاد شود. زیرا پیچیدگی های کاشت مو با بانک مو ضعیف بیشتر خواهد بود.
باید پزشک بتواند از نواحی بانک مو و بدن مراجعه کننده حداکثر فولیکول های مؤثر را برداشت نماید.
مقالات مرتبط با کاشت مو