نقش مو را در زیبایی چهره افراد نمیتوان نادیده گرفت زیرا زیبایی شما را تکمیل میکند. با این حال، افراد زیادی هستند که در زمینه ریزش مو با مشکلات عدیدهای مواجه میشوند.در این مقاله به بررسی کاشت مو به روش میکروگرافت می پردازیم.
کاشت مو به روش میکروگرافت، جراحی محبوب کاشت مو
مشکلات ناشی از ریزش مو و طاسی باعث میشود افراد از نظر روحی و روانی از جمله عدم اعتماد به نفس رنج ببرند. کاشت مو به روش میکروگرافت روشی که علم پزشکی به این افراد پیشنهاد میکند که نتایج خوبی به همراه دارد.
اگر به دنبال راهی سریع برای بازگرداندن رشد طبیعی موهایتان هستید، روش کاشت مو میکروگرافت با هر سن و جنسیتی که داشته باشید، برای شما مناسب خواهد بود. کاشت مو به روش میکروگرافت نتایج خوبی برای افراد مختلف به همراه خواهد داشت. پس همراه ما باشید.
چرا روشهای کاشت مو میکروگرافت محبوبیت زیادی دارند؟
امروزه کاشت مو به یک چالش جدی در میان افراد مختلف تبدیل شده است. همه ما به تأثیر مو در زیبایی و جذابیت چهره واقف هستیم.
ریزش مو چهره شاداب را تغییر میدهد. این تغییرات در نهایت بر روحیه و اعتماد به نفس فرد تأثیر منفی میگذارد.
نقطه ضعف روشهای کاشت مو قدیمیتر این است که زخمهای دایرهای بزرگی در پشت سر و ظاهر شاخهای ناخوشایندی برجای میگذارند که زیباجویان را ناراضی میکند.
تکنیکهای جدیدی در حال حاضر در دسترس هستند که روش برداشت و آماده سازی پیوند را بهبود میبخشد و مشکلات فوق را برطرف میکند. روشهای میکروگرافت یکی از این تکنیکها هستند.
قبل از استفاده از روش کاشت مو میکروگرافت بخشهای بزرگی از مو را از ناحیه اهداکننده جدا میکردند. این عمل پس از کاشت مو، اسکارهای بزرگی بر جای میگذاشت. خوشبختانه دیگر اینطور نیست و همه چیز کاملاً پیشرفته است پس با خیال راحت روشهای درمانی میکروگرافت را انجام دهید.
در ادامه برای آشنایی مخاطبان با روشهای کاشت مو به معرفی روشهای مختلف کاشت مو میکروگرافت پرداختهایم.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش SUT با کارشناسان ما در ارتباط باشید
آشنایی با کاشت مو به روش میکروگرافت
روشهای زیادی برای کاشت مو وجود دارد که در کلینیکهای تخصصی مو در سرتاسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرند. بسته به روش مورد استفاده و تجربه کادر پزشکی، نتایج کاشت مو میتواند نتایجی بیاثر یا فوق العاده مؤثر داشته باشد.
کاشت مو به روش میکروگرافت یک دستاورد جدید و جسورانه در زمینه ترمیم مو است، که مشکلات و عوارض روشهای سابق را به حداقل رسانده است.
کاشت مو میکروگرافت یا پیوند فولیکولی برای ترمیم مناطق آلوپسی یا طاس است. روشهای میکروگرافت تحت بیحسی موضعی انجام میشوند و در آنها کمترین اسکار وجود دارد که راحتی با موهای بسیار کوتاه نیز میتوان آنها را پنهان نمود.
میکروگرافت یک عمل جراحی کاشت مو شامل کاشت موی اهداکننده به گیرندهای است که از ریزش مو رنج میبرد. جراح گرافتهای مو را از ناحیه اهداکننده شامل حاشیههای اطراف پشت سر برداشت میکند و سپس آن را در ناحیه طاس پوست سر گیرنده قرار میدهد. روش میکروگرافت باعث میشود که گرافتهای بیشتری با دقت بالاتری کاشته شوند.
با توجه به پیشرفتهای تکنولوژیکی و درک دقیقتر برداشت از ناحیه اهداکننده، جراحان کاشت مو شروع به استخراج چندین نوار نازک از ناحیه اهداکننده کردند که نسبت به تکنیکهای قدیمی دقت بالاتر بود. این نوارهای نازک به میکروگرافت معروف شدند. از هر میکروگرافت، جراحان میتوانستند موها را به دستههای 1-4 واحد فولیکولی جدا کنند، بدون اینکه آسیبی به هر واحد مو وارد شود.
در روش میکروگرافت از یک پانچ الکتریکی برای برداشتن فولیکول های مو و کاشت آنها در نواحی نازک مو استفاده میشود.
پیدایش کاشت مو به روش میکروگرافت
ظهور روش میکروگرافت را میتوان پیشرفت شگرفی در زمینه ترمیم و کاشت مو دانست. نورمن اورنتریچ به مدت دو دهه روی روش میکروگرافت کار کرد تا به تدریج شهرت روش کاشت مو خود را در سراسر جهان گسترش داد.
در ابتدا اکثر مردم این روش را با نام “پانچ گرافت” میشناختند. در سال 1975، برخی دیگر از متخصصان کاشت مو این روش را امتحان کردند. آنها از کاشت پیاز موی 4 میلیمتری برای افزایش ضخامت مو در افراد مختلف استفاده کردند.
کاشت مو به روش میکروگرافت که در اوایل دهه 1980 توسعه یافت و برای اولین بار برای ایجاد نتیجه نهایی طبیعیتر استفاده شد. یکی از مزیتهای این روش ظاهر طبیعی ایجاد شده بود.
به تدریج استفاده از این روش برای کاشت مو توسعه یافت و به روشهای مختلف انجام شد.
جراحان به تدریج متوجه شدند که برداشتن فولیکولهای مو در کجا خطرناک و نامناسب است و در کجا مؤثرتر است. در نهایت دانشمندان روشی را پیدا کردند که ایمن و آسان بود!
با این روش میتوانستید هم جراحان و هم بیماران را به طور همزمان راضی ببینید. بله این روش همان روش میکروگرافت بود.
در روش میکروگرافت علاوه بر جلسات کمتر مورد نیاز ، نتایج جدیتر و مهمتر شد.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش micro sut با کارشناسان ما در ارتباط باشید
مراحل کاشت مو میکروگرافت
- جراح ابتدا سر بیمار را ماساژ میدهد. سپس برای کاهش درد در حین برداشتن پیوند، یک ماده بی حس کننده موضعی به ناحیه اهداکننده تزریق میکند.
- سپس سوراخهای خطی برای برداشت از ناحیه اهداکننده ایجاد میشوند. مقدار گرافت موی برداشت شده به نیاز بیمار بستگی دارد که این کار را با دو روش هولدرهای خودکار در اندازه میکرون یا در صورت نیاز و سطح بالایی از طاسی با روش تریکوفیتیک اسکارلت انجام میشود.
- در مرحله بعد، جراح با تزریق بی حسی به نواحی که قرار است گرافتهای مو در آن قسمت کاشت شوند با سوزنهای بسیار کوچک (سوراخهایی به کوچکی ۱ میلیمتر) را ایجاد میکند.
- در نهایت توسط دستگاهی به نام میکرو ایمپلنت کاشت گرافتهای موی اهدایی آغاز میشود. معمولاً ۲ تا ۸ ساعت طول میکشد تا کاشت مو به روش میکروگرافت انجام شود.
چه کسانی کاندیدای مناسبی برای روش میکروگرافت هستند؟
بیماران مختلفی میتوانند از این روش کاشت مو استفاده کنند. افراد مبتلا به طاسی منطقهای، طاسی دائمی، ریزش شدید مو و طاسی میتوانند به راحتی از روش کاشت مو میکروگرافت استفاده کنند. در روش میکروگرافت اغلب از موهای پشت سر برای کاشت استفاده میشود و افرادی که موهای ضخیمی در پشت سر خود دارند میتوانند نتایج خوبی از این روش بگیرند.
تکنیک کاشت مو به روش میکروگرافت تنها برای افرادی که از طاسی و ریزش مو رنج میبرند نیست. بسیاری از افرادی که قصد کاشت مو در قسمت ابرو یا ریش خود دارند نیز میتوانند به این روش فکر کنند. علاوه بر این هیچ تفاوت جنسیتی در استفاده از این روش وجود ندارد.
برخی از بیمارانی که تحت شیمی درمانی یا رادیوتراپی قرار گرفتهاند نیز میتوانند پس از ریزش مو به روش کاشت مو میکروگرافت مراجعه کنند.
آیا کاشت مو به روش میکروگرافت دردناک خواهد بود؟
جراحی کاشت مو میتواند باعث تجربه دردهای متفاوت از فردی به فرد دیگر شود. اما بسیاری از افرادی که تجربه کاشت مو میکروگرافت را دارند از آن به عنوان یک درمان بدون درد یاد میکنند. همچنین ممکن است پس از جراحی دچار کبودی و تورم شوید. اما استفاده از کیسه یخ وضعیت را بهبود میبخشد.
همچنین بسیاری از افراد به دنبال پاسخ این سوال هستند که آیا بعد از کاشت مو به روش میکروگرافت احساس درد خواهند کرد و اثر بیهوشی چه زمانی از بین میرود؟
این موضوع به عوامل زیادی بستگی دارد. افراد زیادی هستند که پس از کاشت مو هیچ دردی احساس نمیکنند و برخی دیگر ممکن است کمی درد داشته باشند. در صورت احساس درد باید به پزشک متخصص مراجعه کرده و این موضوع را به اطلاع او برسانید، تا داروی مناسب را برای شما تجویز کنند.
بعد از عمل کاشت مو میکروگرافت چه مراقبتهایی باید انجام شود؟
به عنوان یک جراحی ساده که با بی حسی موضعی انجام میشود، لزوماً نیازی به بستری شدن در بیمارستان نخواهد بود. بدن شما باید میکروگرافت را به عنوان بافت خود بشناسد و پیوند را رد نکند. جای زخم نیز در روشهای میکروگرافت حداقل است.
ممکن است کمی کبودی و تورم روی سر خود مشاهده کنید. استفاده از کیسه یخ به کاهش درد کمک میکند. اما در صورت ادامه، باید به متخصص خود مراجعه کنید تا ببینید آیا همه چیز طبیعی است یا خیر تا در صورت نیاز داروی مناسب دریافت کنید. در افرادی که کاشت مو با روش میکروگرافت انجام می دهند، تورم بیشتر از کبودی خواهد بود.
همچنین باید از دست زدن به ناحیه گیرنده پس از جراحی خودداری کنید و برای دوش گرفتن صبر کنید تا به حالت عادی برگردید.
استفاده از برخی شامپوها روند درمان شما را مختل میکند، بنابراین برای شست و شوی موهایتان از دستورالعملهای پزشک استفاده نمایید.
در چند روز اول از سونا، ورزش سنگین و قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. بیمار باید 10 روز پس از درمان برای کشیدن بخیهها به جلسه مشاوره مراجعه کند. روند کلی کاشت مو را میتوان در عرض چند هفته انجام داد.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش sut bht
با کارشناسان ما در ارتباط باشید
مزایای کاشت مو میکروگرافت
تا به حال در مورد این صحبت میکردیم که با این روش کاشت مو میتوانید میزان جلسات و همچنین درد ناشی از آن را کاهش دهید. همچنین با روش میکروگرافت نتیجه طبیعی خواهید گرفت. اما این تنها مزایای این روش نیست!
- در روش کاشت مو میکروگرافت FUE هیچ جای زخمی روی سر شما باقی نمیماند.
- در این روش میتوانید مقدار استخراج از بانک مو را با توجه به ویژگیهای بانک موی بیمار تا ۲ برابر بیشتر و تا 4 برابر بیشتر در روش میکروگرافت ترکیبی افزایش دهید.
- دوره نقاهت بسیار کوتاهتر از روشهای قدیمیتر کاشت مو است.
- موها سریعتر رشد خواهند کرد!
عوارض این روش کاشت مو چیست؟
به جرأت میتوان گفت که کاشت مو با میکروگرافت یکی از کمعارضهترین روشهای کاشت مو در جهان است.
انجام این روش توسط متخصصین و استفاده از دستگاههای کاشت مو پیشرفته باعث شده است که تقریباً هیچ عارضه جدیدی در کاشت مو به روش میکروگرافت ثبت نشده باشد.
افرادی که کاشت مو میکروگرافت انجام میدهند، در ناحیه کاشت شده احساس بی حسی یا گزگز دارند. این عارضه را میتوان تا چند هفته پس از عمل ترمیم مو احساس کرد، که به دلیل کاهش جریان خون در مویرگ ها ایجاد میشود.
پوست سر شما کمی آسیب دیده است. بنابراین تا زمانی که این شریانها خودشان را بازسازی کنند و بافتهای اطراف فولیکولهای مو را تقویت کنند، این روند موقتی ادامه خواهد داشت و هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.
انواع روشهای میکروگرافت
امروزه از پیوندهای میکرو برای برداشت موها از نواحی اهداکننده و پیوند آن با دقت و کمترین جای زخم استفاده میکند. سه نوع اولیه از روشهای میکروگرافت وجود دارد که هر کدام قادر به ارائه نتایج طبیعی و ماندگار هستند.
روشهای FUT ، FUE و FIT شکل تکامل یافته کاشت مو میکروگرافت هستند. هرسه این روشها بسته به نیازهای خاص بیمار دارای مزایا و معایبی هستند.
کاشت مو به روشFUT
سه روش کاشت مو میکروگرافت مختلف وجود دارد، اما ایده اصلی آنها برداشت مقادیر کمی گرافت از بانک مو و انجام هزاران پیوند کوچک روی نواحی طاس پوست سر است. اولین روش کاشت واحد فولیکولی (FUT) است.
روش FUT که گاهی به آن روش اهداکننده نوار نیز میگویند، یکی از رایجترین روشهای ترمیم مو است.
در این روش نوارهای نازک متعددی که به عنوان میکروگرافت شناخته میشوند، از محلهای اهداکننده (معمولاً پشت و کنار سر) برداشت میشوند و در گروههای طبیعی متشکل از یک تا چهار تایی، که به عنوان واحدهای فولیکولی نیز شناخته میشوند، پیوند میشوند.
مزیت بزرگ این روش تعداد زیاد واحدهای فولیکولی است. همچنین FUT زمان کمتری میبرد.
این نوع میکروگرافت برای طاسی خفیف تا متوسط در مردان و آلوپسی زنان کاملاً مناسب است.
کاشت مو به روش FUE
نوع دقیقتر روش میکروگرافت استخراج واحد فولیکولی (FUE) است. در این روش، فولیکولهای تک به تک از محلهای اهداکننده برداشت میشوند و به محل گیرنده پیوند میخورند.
استخراج واحد فولیکولی روشی جدیدتر و پیشرفتهتری است که فولیکولهای مو را با استفاده از ابزار کوچک و کم تهاجمی «پانچ» که قطر آن کمتر از 1 میلیمتر است، برداشت میکند. در طی روش FUE، فولیکولهای موی تکی از پشت و کنارههای پوست سر برداشته میشوند.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش میکرو FUE با کارشناسان ما در ارتباط باشید
برتریهای روش FUE:
- طبیعی تر از FUT یا سایر انواع روشهای پیوند به نظر میرسد.
- مکانهای اهداکننده فقط به پوست سر محدود نمیشود، قفسه سینه، پاها، بازوها، شکم، پشت، صورت و ریش نیز قابل قبول هستند.
کاشت مو به روش FIT
این روش جدید به عنوان تکنیک جداسازی فولیکولی (FIT) شناخته میشود. تکنیک جداسازی فولیکولی (FIT) برای بیمارانی که میخواهند موهای کوتاهتری داشته باشند، یا برای کسانی که میخواهند جایگزینی کمتر تهاجمی برای جراحی نواری داشته باشند، ایدهآل است. این فرآیند گروههای فولیکولی خاصی را در ناحیه اهداکننده جدا میکند و با دستگاههای خاص انجام میشود.
کاشت مو به روش FIT منجر به ترمیم دائمی ساده و بدون درد مو در طاسی مردانه و زنانه میشود. پس از بهبودی نیز معمولاً هیچ شواهد قابل مشاهدهای از کاشت مو باقی نمیماند.
روش FIT دارای مزایای زیر است:
- اسکار خطی ایجاد نمیشود.
در این روش هر فولیکولها یک با پانچهای مخصوص و خودکار برداشته میشود، درنتیجه روش FIT اسکار خطی ایجاد نمیکند.
- موها را میتوان کوتاهتر کرد.
از آنجایی که در کاشت مو FIT اثری از اسکار باقی نمیماند، زیباجویان پس از کاشت میتوانند موهای خود را به هر اندازه که بخواهند کوتاه کنند.
زیباجویان عزیز می توانند به صورت اینترنتی فرم درخواست مشاوره را پر کرده تا در اولین فرصت همکاران ما با شما تماس بگیرند.
مقالات مرتبط که شاید برای شما جالب باشد