کاشت مو به روش sut bht از تکنیک های مدرنی است که برای اشخاصی با بانک موی ضعیف و نامناسب در ناحیه ی سر استفاده می شود.
پیوند مو به شیوه SUT BHT چیست ؟
برای پیوند مو با دو ناحیه ی اهدا و ریزش مواجه هستیم. ناحیه ی اهدا ، بخش هایی از سر است که از موهای پرتراکم و مستحکم برخوردار می باشد. حال برای اینکه پیوند مو انجام شود ، باید ناحیه ی اهدا را بررسی نمود که شرایط ایده آلی داشته باشد.
متأسفانه برخی از اشخاص در ناحیه ی اهدا دارای موهایی نازک و بی کیفیت هستند. در این حالت با مشکل بزرگی برای پیوند مو به روش های قدیمی مواجه هستیم. لذا باید از روش های مدرنی بهره بگیریم.
کاشت مو به روش sut bht ، این مشکل را برطرف نموده است. لذا افرادی با بانک موی ضعیف در قسمت سر خود می توانند با روش bht به پیوند مو اقدام نمایند. این روش ، نتیجه ی خوبی را به همراه خواهد داشت.
در این روش برداشت فولیکول های مو از بدن افراد صورت می گیرد. این نواحی شامل شکم ، ریش ، سینه و … می باشد. محل اهدا با توجه به نظر متخصص انتخاب می شود. متخصص با علم و تجربه ای که دارد به بررسی بدن فرد پرداخته و کاندیدای مناسب برای بانک مو را مشخص می کند.
چه بخش هایی برای پیوند مو به روش bht مناسب تر است ؟
به طور کلی در این روش موهایی برای پیوند انتخاب می شوند که به محل کاشت نزدیکتر باشند. دلیل این مسئله این است که این بخش ها از ضخامت و گردش خونی مشابه با بخش کاشت مو برخوردار هستند. در اغلب مواقع ، ریش و سینه را بدین منظور انتخاب می کنند. لذا افرادی که دارای ریش هایی پر و سینه هایی پر مو هستند ، می توانند کاشت مو به روش sut bht را انتخاب نمایند. موهایی که از محل سینه و ریش برداشت می شوند ، دارای مقاومت و پایداری زیادی هستند و به سادگی در معرض ریزش قرار نمی گیرند.
بررسی مراحل اصلی پیوند مو به روش BHT
پس متوجه شدیم که روش BHT مناسب اشخاصی است که از گرافت های کمی در قسمت سر خود برخوردار هستند. توجه داشته باشید که این روش جهت پر کردن تاج سر یا بالا بردن تراکم در بخش های گوناگون مناسب است. اما جهت احیای خط رویش مو در شخص داوطلب یا بر طرف نمودن طاسی های زیاد ، ایده آل نیست.
فرم کلی این روش بر اساس تکنیک FIT می باشد. مراحل پیوند مو به روش BHT شامل موارد زیر است.
برداشت گرافت : در کاشت مو به روش sut bht در این مرحله به بی حسی موضعی ناحیه ی اهدا اقدام می شود. با استفاده از پانچ های ریزی به ایجاد حفره هایی در سر می پردازند. سپس توسط انبرک های باریکی به برداشت فولیکول های مو اقدام می شود. برخی از کلینیک ها از هولدرهای اتوماتیک جهت برداشت گرافت ها بهره می گیرند. در روش مذکور ، امکان برداشت 1000 الی 1500 فولیکول از محل اهدا وجود دارد.
آماده سازی گرافت ها : اصولاً نباید گرافت های برداشت شده را سریعاً در بخش کاشت پیوند زد. زیرا باید تغییراتی روی آنها صورت بگیرد. این گرافت ها را بر روی محلولی مناسب گذاشته و با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته به جداسازی بافت های پوستی از آنها اقدام می شود.
کاشت گرافت ها : بر اساس خط رویش تعیین شده پیش از جراحی ، حفره هایی زده می شود و فولیکول ها را در آن قرار می دهند. زاویه ی قرارگیری گرافت ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
کاشت مو به روش sut bht مناسب افرادی است که …
اشخاصی که برای پیوند مو به این روش انتخاب می شوند ، بایستی برخوردار از وضعیت فیزیولوژیکی مشخصی باشند. موهای بدن داوطلبین بایستی به لحاظ ساختاری به موهای سر شبیه باشد. به علاوه تراکم موها باید در حد مطلوبی باشد. برای کسب نتیجه ی بهتر باید موها در شرایط رشد باشند.
این روش برای متقاضیانی ایده آل است که در بخش سر خود از موهای ضعیف و نامناسبی برخوردار هستند. برای افرادی که تمایل دارند تراکم موی آنها بیشتر از شرایط فعلی باشد ، این روش بسیار مفید است. افرادی که می خواهند تاج سر ، شقیقه ها ، جلوی سر و پیرامون را مو بکارند ، از این روش استفاده کنند.
این نکته مهم را به یاد داشته باشید که روش bht برای خانم ها کارایی نداشته و صرفاً برای آقایان کاربردی است. زیرا آقایان از موهای مقاوم و پایداری در نواحی بدن برخوردار هستند و در خانم ها شرایط به گونه دیگری است.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره تفاوت کاشت مو به روش FIT و SUT
با کارشناسان ما در ارتباط باشید
مزایای مهم کاشت مو به روش sut bht
این روش ، یک روش سودمند و نتیجه بخش برای اشخاصی با بانک موی کم تراکم و ضعیف است. این افراد در استفاده از سایر روش ها با مشکل مواجه خواهند شد. اما از این روش می توانند به خوبی به نتیجه ی مطلوب برسند.
شما پس از پیوند مو به این روش ، دوره ی نقاهت کوتاهی را می گذارنید.
در این روش خبری از آثار زخم و اسکار نخواهد بود و این مسئله برای اشخاصی که از حساسیت بالایی برخوردار هستند ، بسیار مهم است.
روش فوق برخوردار از تست هایی است که توسط آنها احتمال رسیدن به نتیجه ی مطلوب را می توان برآورد نمود . در نتیجه ، می توان اطمینان حاصل نمود که فرد داوطلب به نتیجه ی موردنظر خود دست پیدا خواهد کرد.
کاشت مو به روش sut bht به گونه ای انجام می شود که بسیار طبیعی جلوه می کند و به تدریج همانند موهای طبیعی فرد نمایان خواهد شد.
هرگز این روش تهاجمی نبوده و عوارض ناشی از عمل جراحی را به دنبال ندارد.
ایرادات روش BHT
این روش برای خانم ها ، قابل استفاده نمی باشد.
چنانچه برداشت فولیکول ها در وقت مناسبی انجام نشود ، در کسب نتیجه ی موردنظر مشکل ایجاد می کند.
اشخاصی که از میزان طاسی قابل توجهی رنج می برند نمی توانند از این روش بهره بگیرند.
این روش باید با دقت و تخصص بالایی انجام شود تا نتیجه ی مطلوب را به دنبال داشته باشد. لذا انتخاب یک کلینیک معتبر برای کاشت مو به روش sut bht بسیار مهم است.
متقاضیان گرامی می توانند با ارسال فرم درخواست مشاوره از مشاوره رایگان بهره مند شوند.
مقالات مرتبط با کاشت مو
مزایای مهم کاشت مو به روش sut bht چیست؟
دوره ی نقاهت کوتاه ، آثار زخم و اسکار نخواهد بود ، احتمال رسیدن به نتیجه ی مطلوب در این روش بیش از سایر روش ها می باشد ، این روش تهاجمی نمی باشد و کاشت مو به روش sut bht به گونه ای انجام می شود که بسیار طبیعی جلوه می کند و به تدریج همانند موهای طبیعی فرد نمایان خواهد شد.
کاشت مو به روش sut bht مناسب چه افرادی است؟
اشخاصی که برای پیوند مو به این روش انتخاب می شوند ، بایستی برخوردار از وضعیت فیزیولوژیکی مشخصی باشند. موهای بدن داوطلبین بایستی به لحاظ ساختاری به موهای سر شبیه باشد. به علاوه تراکم موها باید در حد مطلوبی باشد. برای کسب نتیجه ی بهتر باید موها در شرایط رشد باشند.